♥ Ayu Bieberrrrrr ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
December 28, 2012 | 12:14 AM | 0 Atasinchi

Assalamualaikum :) hello hello stylo mylo ! hahaha what's up? haha pentol *.* okeyh today ayu nak cerita fasal friends ayu . yah friends baru sepanjang cuti sekolah . jarang keluar pun ade kawan baru tau . kau ade?? hahaha xD diorang baik sangat ! yah even baru kenal kat laman sosial tapi ya memang baik ! ayu sayang diorang ! sayang sangat ! hahaha xD 

okeyh without babbling too much meh ayu kenalkan kawan ayu niee *kenyit kenyit mata*  jeng jeng jeng *bunyi drum* ok korang mesti kenal dia sebab ayu pernah cerita fasal dia sebelum ni . ala yang sweet2 tu takkan tak ingat ! hahaha lol . ok dia tu IRA . dia baik sangat ! and sweet ! kalau IRA tu lelaki kan ayu memang FALL IN LOVE dengan dia tau tak . sebab dia sweet sangat-sangat ! setiap pagi mesti dia kejutkan ayu bangun solat subuh :) baik kan dia? dia lahh kawan ayu yang rajin kejut ayu bangun solat subuh tau  ! and kalau kitorang tweet or text mesti ayat sweet habis ! hahaha xD kekadang ayu berangan kalau lah aku dapat boy yang sweet macam IRA . hahahaha xD lol . kalau ira baca ni mesti dia cakap TERENCAT KE APE AYU NI . hahaha lol . betul tak IRA betul tak? haaa ira mesti tengah senyum ni ,, hahaha xd lol ayu ni bebual sesorang xD btw ira ! ILOVEYOUSOMUCH ! THANKS FOR BEING MY FRIEND ! MUAHHHHH :*

okeyhh , one more . dia ni najwa latif . hahaha no no ! nama dia NURAFIQAH NAJWA . orang ramai panggil dia FIQA tapi ayu nak special ! ayu panggil dia NAJWATEP ! and dia panggil ayu AYUYOYO .hahahaha xD dia ni pentol boleh tahan ! always layan kepala ayu xD dia peramah , comel >.< haaa suara dia pon comel tau ! tadi kat sekolah ayu beli buku . NAJWATEP ni kan ahli koop ! so dia ade , suara dia time tu omg ! seriously comel yang amat ! hahaha , ayu ingat lagi dia ade cakap BYE NYAH ! hahaha comel weyh comel ! *melting* hahaha kenapa NYAH? ye sebab mase tu dekat twitter , kitorang selalu gaduh2 manja kann :p ayu ingat lagi kitorang gaduh pasal tisu . hahaaha lol , ayu tk bape ingat jalan ceritanya tapi yang pasti ya kitorang gaduh pasal tisu , hahahah kononnyee NAJWATEP ni nak hantarkan tisu satu lori kat ayu bebual lebih ayu tunggu tak sampai2 pun hahha lol xD then kitorang saje lahh pakai perkataan wa lu ! aca-aca gangster kononnya xD  lepastu bla bla bla ,, pada satu hari , ayu cadang kat dia , asyik pakai wa lu je pakai lah nyah ! ha start tu lah kitorang pakai NYAH ! gila tak? hahahaha xD NAJWATEP !! ILOVEYOUSOMUCH ! THANKS FOR BEING MY FRIEND ! SAYANG LU LAH NYAH ! MUAHHH :*

okeyh one more ! hahaha , nama dia KAK MAI . ayu kenal dia dekat twitter jugak tapi kitorang berkenalan dekat whatsapp . mase tu ayu ade tweet whatsapp jom? then KAK MAI balas jom , then kitorang kenal antara satu sama lain , ecewahh ayat gue xD dia duduk jb jugak , area tampoi kot , haha lupa dehh xD lepastu kitorang tweet2 . tapi tak selalu lahh . hehe xD KAK MAI ! ILOVEYOUSOMUCH ! THANKS FOR BEING MY FRIEND > LOVE YOUU MUAHHHHH :*

okeyhh , one more ! dia ni CRUSH ayu . hahaha capital S ! hahahaha xD ok ayu tak nak cerita lahh byee , hahaahah xD

ok that all ! terima kasih sebab sudi membaca . byeee assalamualaikum :) sorry yang fasal crush tak bole cerita bebeyh xD ok byee :*



PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Le Owner ◕


Holla ! Let's go crazy crazy till we see the sun !
YOU HAD STEPPED ON MY BLOG ! SO , BEWARE ! SOMETHING GONNA SURPRISE YOU BEBEYH xD
_______________________________________
◕ Let's Gossip ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google