♥ Ayu Bieberrrrrr ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
January 18, 2014 | 3:58 PM | 0 Atasinchi
Hello
Untitled

hi hallo assalamualaikum! dah lama tak update blog pehh hm rindu tak ek? hahaha lol tak lawak -.- ayu dah lama tak update kan  takde idea nak cerita pasal apa sebenarnya. ye lah umur ayu pon dah makin meningkat so cara penulisannye pon kene lah sesuai dengan umurnya kan? so selama ni ayu fikir macam mane nak cerita yang ala ala matang sikit lol. bila ayu check balik sejarah silam penulisan ayu ni nak gelak ade nak muntah pon ade hahaha. ye lah kan zaman tak matang penulisannye pon agak tak matang la kan. so agak agak penulisan ayu kali ni makin matang ke tak ek? hm hm hm macam tak je. sebenarnya ayu dah malas nak update lagi so agaknye lah kan ni catitan yang terakhir lah AGAKNYA . sebab ye la kan tahun ni ayu SPM kene kurangkan online. doakan ayu berjaya ye insyaAllah. ayu tak ready lagi sebenarnya takot sangat. as korang semua tau SPM ni kan penentu segalanya. kira IBU segala peperiksaan lah. so kene study study study. kata orang STUDY SMART NOT STUDY HARD. tapi kan ayu tak smart sangat nak study SMART so kene HARD sebab ayu ni pemalas nak hadap buku. bila fikir balik takut tapi attitude ni haih tak tau lah kan malas betol. tapi insyaAllah ayu akan berubah. ALLAH TAKKAN UBAH NASIB SESEORANG KALAU MEREKA TIDAK MENGUBAH NASIB MEREKA SENDIRI.  
Xx

ayu akan cuba untuk ubah sikap malas ayu ni. SPM ni bukan main-mainkan  so kene serious kali ni. ape ape pon doa kan ayu berjaya kelak insyaAllah. ayu juga akan mendoakan kejayaan rakan-rakan sebaya ayu supaya boleh berjaya dalam mencapai kejayaan ke menara gading dan juga kejayaan di akhirat jangan dilupa. ayu rasa sampai sini je lah. maybe ni post terakhir lah kot. ayu buka ni nasib nasib je ayu ingat password lol. insyaAllah kalau ade story yang ayu nak cerita I'll be back kalau takde takde lah. izinkan ayu mengundur diri ceh . BYE ASSALAMUALAIKUM 

this love will be the death of me | via Tumblr



PAST


_______________________________________
◕ Le Owner ◕


Holla ! Let's go crazy crazy till we see the sun !
YOU HAD STEPPED ON MY BLOG ! SO , BEWARE ! SOMETHING GONNA SURPRISE YOU BEBEYH xD
_______________________________________
◕ Let's Gossip ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google